Саопштења

Божић: Колико живота грађана је стало у 619 милиона Драгана Ђиласа?

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 16.11.2020.

 

Сандра Божић

чланица Главног одбора Српске напредне странке

 

Када клептократија узнапредује толико па тајкун Драган Ђилас помисли да може јавно да опомиње неистомишљенике, а посебно када опомиње и претње упућује лекарима који у овом тренутку, слободно могу рећи, својим знањем, стручношћу, али и животом стоје на бранику отаџбине у борби против епидемије сваки поштен човек ће рећи: Доста је!

Посебна врста лицемерја и тешког безобразлука је када у ситуацији у којој лоповчина чија је животна мисија да се обогати на рачун грађана, тајкун који покрао 619 милиона евра напада лекаре који спасавају животе наших грађана.

И без трунке срама покушава да нам објасни како је у његово време, време махнитог пљачкања и дахијског односа према здравству у Србији, свега било!

И гама нож су замислили да набаве али од силне отимачине нису стигли!

Па је набавка и гама и икс ножа морала да сачека време Александра Вучића, а колико је до тада живота угашено, а да није имало ни прилику за лечење чекајући на силним листама свој ред?!

Колико живота грађана Србије је стало у 619 милиона Драгана Ђиласа и осталих тајкунских силника?

Колико болница је чекало да се намире сви џепови жутих дахија, колико операционих сала да буду опремљене, колико домова здравља да заличе на место где се лече људи?

Колико гама, икс, еџ ножева, акцелератора, кјуз апарата, скенера и резонанци је лоповлук Драгана Ђиласа однео?

Да је само један, било би превише, а знају добро грађани Србије, да су болнице личиле на штале недостојне боравка и животиње а не човека!

То је заоставштина тајкуна који и данас позива грађане да крше мере Кризног штаба како би и по цену њихових  живота откинуо који политички поен.

Али не иде му та јалова политика, грађани су препознали труд, рад и залагање Александра Вучића и пре свега оно што ови аутошовинисти никада неће имати, љубав према својој земљи, љубав према Србији!

Захваљујући успешним реформама и стабилизацији економског система, Србија је набавила најсавременије и најскупље апарате за лечење наших грађана и једини смо  у региону који пацијентима омогућавају да о трошку здравственог осигурања имају третмане и на гама ножу и на еџ ножу.

А не да новац наших осигураника расипамо по иностраним здравственим центрима и пунимо тајкунске рачуне, како је то време Драгана Ђиласа диктирало!

Озбиљност данашње борбе против вируса Ковид-19 свакако најбоље представља изградња две специјализоване ковид болнице у Београду и Крушевцу, али и целокупна борба здравственог система и државе која је непрестана и снажна и која је одговорила и адекватно и правовремено на све изазове које је епидемија пред Србију ставила!

Лекари су наши истински јунаци, хероји овог тешког времена, и ниједно тајкунско ништавило ту чињеницу не може да поништи!

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА