Саопштења

Божић: Тепић да одговори о својим везама са кланом Беливук

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 22.08.2021.

 

Сандра Божић

члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Када нема одговора на питања која свакодневно постављамо Мариники Тепић и Драгану Ђиласу о њиховом бруталном лоповлуку, милионима отетим од грађана Србије, тајним рачунима по Маурицијусу и Хонгконгу, некретнинама које не могу да се преброје, сарадњи са најокорелијим криминалцима и убицама, исељавању неподобних новинара, следи напад на децу.

Знајући да се Мариника Тепић опет лично потписује испод овог срамног текста, занимљиво је приметити да он долази након мог питања са којом звери је из Беливукове групе Мариника седела у Панчеву пред јунске изборе и планирала своје следеће непочинство?

Или је договарала нови нарко посао, с обзиром на то да је са наркодилерима присна и да су јој они први сарадници?

Гебелсов манир у политици је нешто што је обележило ову накарадну скупину лопова и криминалаца коју Драган Ђилас предводи, али свакодневно успевају да надмаше и ненадмашиво.

Док су у залету, а посебно ова што у потпису уместо свог имена користи име тајкунског сајта, а најплаћенија је тајкунска радница, кад већ нема храбрости ни да иза својих речи стане својим именом, нека нам одговори о својим везама са кланом Беливук и осталим криминалцима са којима гаји дугогодишњи пословни однос. Или тек за то храбрости нема?

Њихову децу нећу помињати. Желим им сву срећу на студијама по престижним светским универзитетима, које су им њихови родитељи обезбедили опљачканим новцем грађана Србије.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА