Саопштења

Дабић: Србија ће наставити да води просрпску политику

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 06.09.2022.

 

Ђорђе Дабић

члан Председништва Српске напредне странке

 

 

“Вук са Менхетна” и екипа око његове НВО коју називају некаквом странком решили да говоре држави како треба да се носи са проблемима око КиМ.

Да није смешно било ни жалосно.

Исти онај Вук који је према депешама Викиликса за време док је водио спољне послове нудио столицу тзв. Косову у УН у замену за подршку Тадићу на изборима.

Исти онај Вук који је поставио најглупље питање икад постављено пред Међународни суд правде а због чега га у Приштини и дан данас славе као националног хероја.

Исти онај Вук који се после ватрених говора о Косову на трибинама по Србији касније извињавао амбасадорима убеђујући их да је био надахнут жаром предизборне кампање.

Исти онај Вук који је пљувао по Бриселском споразуму, а данас је у Резолуцији коју предлаже Народној Скупштини ставља на прво место одбране националних интереса тражећи формирање Заједнице српских општина.

Набрајати даље сва његова непочинства не би била довољна ни 3 саопштења, од афере у којој је као председавајући  Генералне скупштине УН обрукао ту фотељу чињеницом да се уплео у мрежу међународне банде лопова на челу са његовим патроном Патриком Хоом и Емилијом Лозојом који су осуђени на вишегодишње казне затвора преко мољакања премијерке Ане Брнабић да га препоручи председнику Вучићу за најважније функције у земљи што је наравно одбијено из свих горенаведених разлога.

Политика коју заступа председник Вучић у фокус државне политике ставља обичног човека а то никада неће бити јасно набеђеном Јеремићу и екипу окупљеној око његове НВО.

Нема компромиса са најгорима, а Србија ће наставити да води просрпску политику без подилажења било чијим интересима са стране чији је Јеремић експонент.

 

 

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА