Саопштења

Ђурић: Ђилас је стручњак само за лоповлук, криминал и корупцију

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.09.2023.

 

Невена Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

 

Данас је Драган Ђилас са својом фирмом коју назива странком представио некакав документ који је данима раније најављивао. 

И док човек оно чита, просто се сама намеће мисао како је конструисао сваку од тачака документа -  изрекао је све супротно од онога што је радио и што и дан данас ради. Сваки сегмент његовог документа је чиста контрадикција са његовом поступцима и потезима који су - баш увек само у његовом интересу, а на штету нашег народа и државе који га, узгред, никада и нису интересовали!

Он говори о борби против насиља:  тукао је своју жену пред децом, насртао на полицијске службенике који су само радили свој посао; његова главна узданица, која је ломила скупштинске клупе током последњег дивљања у Народној скупштини, се против насиља борила речима: "ово ће се завршити у крви." 

Пуна су Ђиласу уста ријалити програма који је сам довео у Србију, како би, подразумева се, он лично профитирао. Изградио је кућу "Великог брата" на месту на ком је планирана изградња објекта за дневни боравак деце. 

Он говори о заштити животног стандарда, а нема правих речи које би могле да опишу димензије катастрофе у којој се наша држава налазила док је  болумента, чија је ударна песница био лопов Ђилас, цветала и богатила се - све на муци нашег народа! Скривао је новац којекуда по белом свету - од Маурицијуса до Хонг Конга! Тај је врстан стручњак само за лоповлук, криминал и корупцију! 

Он да говори о заштити привредних потенцијала - а све што грађани памте и сећају се са страхом су катанци на капијама фабрика и то што су остајали без посла!

Њих преко пола милиона!

Задуживали су државу по ненормално високим каматним стопама, чак преко 7%, те су наша држава и народ годинама морали да санирају штету насталу услед њихове себичности и лоповлука!

Он да говори о повећању плата здравственим радницима - а у време жуте лоповске дружине је плата лекара била преко 30% нижа него плата медицинске сестре данас. Уз то, улагање у здравство се сводило на замену линолеума у лифту!

Смета тајкуну то што Србија данас снажи и јача своју војску: кадровски и технички! Ваљда му је драже када се сети како су у његово време растурали војску и сводили је на старо гвожђе, а најбоље и најхрабрије превремено пензионисали!

У његово време је Београд грцао у дуговима и био је град без кредитног рејтинга - то је пропаст!

О томе колики је лопов сведочи извештај Верице Бараћ!

Спречавање пропасти Србије је почело 2012. године, доласком Српске напредне странке на власт! Одговорном политиком државу смо спасили потпуног колапса и одмакли се далеко од ивице провалије пред којом смо се налазили! 

Може Ђилас да предлаже којекаква документе - ни од себе, ни од истине не може помоћи. 

Он је лопов! Био и остао. 

А грађани су изабрали пут који је трасирао председник Александар Вучић: пут слободе, самосталности и независности, пут напретка и просперитета, пут економске и финансијске стабилности. Тим путем ћемо наставитити да корача - само још крупнијим корацима!

 

 

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

 

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА