Саопштења

Ђурић: Ђилас прикрива малверзације које управо он користи

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 09.10.2021. 

 

Невена Ђурић, народна посланица

 

Иза сваке приче Драгана Ђиласа о "распаду државе" налази се жеља да се прикрију озбиљне малверзације које управо он користи у својим пословним и финансијским акробацијама, а које су, под обавезно, подразумевале пљачкање грађана Републике Србије. Екипи из тог тајкунског блата опасно смета што се данас говори кога, када и колико је Драган Ђилас финансирао. За које паре су припадници шизофрене Мултиком странке спремни - на све. То је очигледно.

Суштински разлог свих тајкунских комплекса лежи у чињеници да су свесни своје инфериорности, немања подршке од стране грађана Србије. Зато сваку прилику користе да скрену пажњу на гадости којима се баве, а као главно оружје за то користе површне, плитке и очигледне неистине. Мисле да тиме могу нешто да промене. Узалуд, Ђиласова брука и укаљан образ трајаће за вјек вјекова. Ту му ни паре не помажу. 

Памтиће и говориће грађани о чувених Ђиласових 619 милиона, о силним рачунима у пореским рајевима, о бројним некретнинама у власништву породице Ђилас на најлуксузнијим локацијама, о минусу у градској каси града Београда који је баш Драган Ђилас направио, о срамном оптуживању сопственог народа за геноцид у Сребреници, о човеку који је не само лопов и лажов, већ и јадна и бедна кукавица која злоставља сопствену жену пред децом. Најједноставније речено – говориће и будуће генерације о мржњи Драгана Ђиласа према сопственом народу, и жељи да се дочепа позиције са које би могао да се бави "политиком", која њему и припадницима његове Мултиком странке, даје нову инјекцију у џеп. Баш таква, Ђиласова "политика", назива се пљачком.

Људи из Српске напредне странке никада неће бити протагонисти једне такве политике. Баш зато ће будуће генерације говорити о преко 200 фабрика које је отворио Александар Вучић, о ауто-путевима и брзим саобраћајницама које су изграђене за време Александра Вучића, о болницама и домовима здравља који су обновљени и изграђени. Сведочиће резултати и дела, о раду и труду човека који је најмонструозније нападан од стране тајкунске банде, чија је породица слушала и трпела најгадније увреде док се он поштено, вредно и јуначки борио за своју државу и народ, а за то време је Ђиласова петпарачка – тајкунско – мафијашка Мултиком странка подло и бескрупулозно покушавала да га у томе заустави.

Узалуд, дела и резултати Александра Вучића остаће за све будуће генерације. Не може да их поништи ни цела ергела тајкунских плаћеника, добро подмазаних Ђиласовим "позајмицама".

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА