Саопштења

Ђурић: Ђиласова тајкунска свита брине само о сопственом профиту

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 14.10.2021. 

 

Невена Ђурић

народна посланица

 

Тајкунска трочлана свита: прелетачица Тепић, падавичар Алексић и локатор Миливојевић, наставља и данас са својим лажима, шарадама и претњама. Ова гарнитура тајкунских плаћеника не преза ни од  бескрупулозне хајке, измишљања гласина, дизајнирања лажи, класичног табоидног олајавања, па све до ухођења породице председника Александра Вучића, у нади да ће изазвати неку врсту политичког земљотреса у Србији. А доживели су они и политички и људски потрес и пад, и то својом вољом и својим бешчашћем, које је одавно оверено и одлуком грађана. Али се тешко мире бандити са истином. Они би поново власт, па да нам земљу поново гурну у амбис. Ништа од тог посла.

Данас су се, помахнитало и сумануто силили на својој конференцији, на којој су питања о прогону Срба на КиМ била забрањена. Баш као и сва питања о Ђиласовом лоповлуку. Све је то последица страха који осећају. Знају они најбоље да Александар Вучић није никада ниједног криминалца бранио, али јесте рекао да се истина мора истерати на видело и саопштити народу. Каква год она била. Е, у том грму лежи зец, баш ту се јавља страх код жутих муфљуза. Дрхте јер су им помршени конци, јер ће се сазнати каким су се прљавим пословима бавили. Пред истином клецају колена нечисте савести. 

Причају мафијаши о томе како „Вучић брани мафију“? Баш ту ништа не штима, јер су баш они ти који се са мафијом отворено друже, грле и сарађују. Јел се оно беше Ђилас грли са Јапанцем? Кога беше оно Бакић, који је ухваћен са 66 кг дроге обожава – Маринику и Ђиласа? Њихов је локални партијски шериф у питању? А дилер Филиповић, он беше Мариникин најбољи "другар"? То је истина, и знају је сви у овој земљи. 

За њих је, данас и увек, тема само њихова лаж. Ни случајно то није Косово и Метохија, нити наш народ који живи на том простору.  За Александра Вучића, народ увек јесте приоритет. Како јуче, тако и данас, а биће тако и сутра, и увек. Српски народ зна најбоље на чију подршку увек може да рачуна, ко је увек ту и ко увек брине о народу. Несумњиво је то Александар Вучић.

А кад брине тајкунска свита, брине само о себи, о сопственом профиту, и о броју нула на сакривеним рачунима. Зато су ту где јесу: и Александар Вучић, и они. Свако баш тамо где је заслужио да буде.

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА