Саопштења

Ђурић: Изјаве које Трифуновић даје квалификују га за неку здравствену установу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 14.10.2020.
 
 
Марко Ђурић
 
потпредседник Главног одбора Српске напредне странке
 
 
Спреман сам да организујем скупљање прилога за лечење зависности и зависти бившег глумца, а садашње бруке - Сегеја Трифуновића.
 
Сергеј Трифуновић боље да је данас исцртавао беле него црвене линије испред Скупштине Србије како би дао лични печат том сулудом перформансу, јер увреде и клевете које је изнео на рачун председника Србије може да изговори само стручњак за извлачење белих линија.   
 
Изјаве које Трифуновић даје у магновењу нису више ни за суд, већ га квалификују за неку здравствену установу затвореног типа. 
 
Оптужити председника сопствене државе за политичко убиство на основу наркотичких халуцинација јесте дно политичке неодговорности, и сведочи и потпуној изгубљености и паници дела српске опозиције, али и о очајању оних које је инструирају и финансирају.  
 
Наивно сам се готово три године надао да ће се Срби ујединити макар по питању мучког убиства Оливера Ивановића и да ћемо једногласно извршити притисак на Приштину и међународну заједницу да се наручиоци и починиоци злочина приведу правди, али очигледно је мржња дела српске опозиције према председнику Вучићу јача од сваке пристојности и националне одговорности.
 
Извињавам се свима који су волели и поштовали Оливера Ивановића због неукуса и беспризорности оних који покушавају да политички профитирају на његовој смрти.
 
 
 
 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА