Саопштења

Ђурић: Мегафонка Драгана Ђиласа, Мариника Тепић, потпуно изгубила компас

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 13.09.2021.

 

Невена Ђурић 

Народна посланица

 

Тајкунски мегафон Драгана Ђиласа, који се представља под именом Мариника Тепић, потпуно је изгубио компас. Разлози за то леже у чињеници да дрхте од суда народа на наредним изборима, а који никако није на страни подлаца који су народ унесрећили. 

Мегафонка, наводно, искрено верује у сопствену лаж да "здушно" брине о нашим грађанима.

Видели смо бригу за нашу омладину оног момента када се фотографисала са лицима који нашој деци продају дрогу на улицама.

Видели смо бригу за српски народ када нас је лажно оптужила за геноцид у Сребреници.

Видели смо колико је доследна у својим ставовима док је претрчавала из једне странке у другу, јер је заправо ишла тамо где ће успешније профитирати за себе, а не тамо где ће се више борити за грађане. Видели смо и како изванредно злоупотребљава позицију покрајинске секретарке. И никако да се такво мрзитељско зло стиша и обузда. 

А само из наведеног можемо да закључимо колико је заправо способна. Искључиво за малверзације.

Пристојна Србија никада неће бити на страни прелетачице од заната која је јавно позивала на насиље и хаос у Србији, чак и на крв, а све са циљем рушења легалне и легитимно изабране власти. 

У праву је када каже да је голи живот у питању. Само неће да казе чији.

За њу и њој сличне се не треба секирати, таквима не фали ниста. Профитирао је њен газда више него што било ко од нас може и да замисли. Од тога данас плаца Маринике мегафон, и то масно, јер тешко да ће се још некад наћи особа која у толикој мери блати сопствену државу и народ. Питање је, заправо - шта ћемо са животима људи којима те Маринике прете новим разбијањем глава? Шта ћемо са животима њихових породица? 

Србија зна да од ових паклених претњи неће бити ниста док Србију води, и док се за све нас бори Александар Вучић. Држава је данас у сигурним рукама. Неће народ дозволити да нам најгори од најгорих изграђено униште, стечено опет отму, а будућност потпуно одузму. Зато и нема намеру да се склања и повлачи пред њиховим претњама. Пред тајкунима и њиховим плаценицима поштена Србија не одступа ни корак.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА