Саопштења

Ђурић: Млађан Ђорђевић се храни мржњом према своме

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 30.07.2020.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Трагедија Србије је у томе што је у најтежим тренуцима у њеној историји увек било појединаца који су навијали против сопствене државе и народа, и овај историјски тренутак у том смислу није изузетан, будући да и данас има оних које једе успеси Србије, а радост им причињава свака тешкоћа на њеном путу.

"Опозициони активиста" Млађан Ђорђевић је прави изданак тог менталитета који се храни мржњом према своме, и његова потреба да свакодневно навија за камен а не за Сизифа јесте нека врста супкултурног или чак антиполитичког феномена.

На сталне лажи и сплетке Млађана Ђорђевића и његовог ментора Драгана Ђиласа не треба одговарати озбиљно, јер маргинална политичка група коју представљају срећом није право лице српске опозиције, у којој и данас убедљиву већину чине елементарно одговорни људи, чија се политика не своди на максиму "што горе по Србију, то боље по нас".

Уверен сам да су грађани згађени Ђиласовим и Ђорђевићевим покушајима да политички профитирају на теми Косова и Метохије, и није ми драго што, у тренутку када се бавим много озбиљнијим стварима, морам да своју земљу браним, осим од напада споља, и од напада изнутра.

Ђилас и Ђорђевић ће без сумње наставити да као добри чланови интернационалног хора противника успешне Србије покушавају да нашу земљу врате у стање беде и немоћи, али нема тих тајкунских пара и тајкунских медија који могу грађане поколебати у борби за Косово и Метохију и богатију и успешнију Србију.

Пред нама су тешки дани и месеци борбе за оно што нам је најсветије и за Србију по мери обичног човека, а не по мери олигарха и тајкуна какви су Ђорђевић и Ђилас, и добро је што у ту борбу улазимо оснажени убедљивом демократски израженом вољом и поверењем грађана, који непогрешиво знају ко је вера а ко невера.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка