Саопштења

Ђурић: Ништа страшније за нашу државу не постоји од деловања антисрба

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 19.03.2023. 

 

Невена Ђурић 

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Ништа страшније, ни језивије за нашу државу не постоји од деловања антисрба: Милоша Јовановића, Милице Ђурђевић Стаменковски и Бошка Обрадовића.

Све под плаштом родољубља и патриотизма. Све под маском бриге о нашим виталним државним и националним интересима.

И родољубље, и патриотизам и Косово и Метохија за њих су само димна завеса у јединој намери: да се реше непремостиве препреке и непробојне баријере - Александра Вучића. Да се дочепају позиција и фотеља, да се башкаре, играју, тргују нашом земљом, наслађују и масте.

Првокласно лицемерје је да један Француз, "храбриша" који у својој докторској дисертацији није смео да употреби термин "НАТО АГРЕСИЈА", већ "ИНТЕРВЕНЦИЈА НАТО У СРЈ," позива грађане на протест, ни мање ни више, него 24. марта! Ова појава, без грама људскости и морала заборавља једну важну ствар - последња деценија је једна од најтиших и најмирнијих у новијој српској историји! За разлику од периода када су он и његови ортаци ведрили и облачили Србијом: погром, отцепљење Црне Горе, тзв. Косово самопрогласило независност! Мора да баш на ова недела својих најбољих другара мисли Милица Ђурђевић Стаменковски када говори о комадању Србије!

Нема сумње да Милица има рачун о томе за колико и којих мерцедеса су то радили!

Данас, чине све исто. Без изузетка!

Још признају, како и сам Бошко Обрадовић рече: "Да су демократе!" Зато од остатака бившег лоповског режима и имају највећу подршку и најгласније аплаузе.

Утркују се само у једном - ко ће већу захвалност и насловну страну добити од Куртија и осталих приштинских сепаратиста!

Све време, док се надају и свим срцем прижељкују одлазак Александра Вучића, заборављају најважнију ствар: о томе, ко долази, а ко одлази данас одлуку доносе грађани Србије! Баш они су плебисцитарну подршку пружили Александру Вучићу: због посвећености, пожртвовања, раде, дела и резултата! Све супротно од онога што муљатори и ситни политички пилићари који себи тепају па се називају родољубима имају у свом "политичком" репертоару.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА