Саопштења

Ђурић: Права кампања линча свакодневно усмерена једино према председнику државе

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 24.08.2021.

 

Невена Ђурић, народна посланица

 

Борко или Борислав, како год да се данас зове, је само још један обичан лицемер у мору оних који су окупљени око бескрупулозног тајкуна Драгана Ђиласа и чија се улога огледа само у ширењу лажи и спиновању прича, све са циљем заташкавања афера шефа Ђиласа.  

По реакцијама Борка или Борислава можемо да приметимо да је једино забринут када је ситуација у којој се он нашао у питању, и једино њу доживљава као тешку и крваву. А у прилог томе колико озбиљно доживљава сва дешавања у нашој држави најбоље говори чињеница да је шопинговао по најскупљим  продавницама у иностранству у једном од најтежих тренутака за нашу државу - када су Албанци успостављали границу између Срба са Косова и Метохије и Срба из Централне Србије. 

Човек који због политике и неколико гласова може да промени име спреман је на све. Мисли ли да своју прошлост може да промени или избрише ако се другачије зове? Да ли би Борко или Борислав реаговао на исти начин да је јучерашњи напад био усмерен у другом смеру? Знамо да не би, видели смо то управо на његовом примеру. Или можда планира да сада иницира протесте, увређен због чињенице да је мучки и крвнички напад на старијег човека оцењен као озбиљан?

Случај напада на Борка Стефановића је процесуиран и они који су одговорни за тај напад су и позвани на одговорност. Недопустиво је да тајкунски медији и Ђиласове букаџије у једном тренутку „осуђују“ насиље и претње, а у другом их оправдавају. 

Борко или Борислав зна добро да је права кампања линча свакодневно усмерена једино према председнику државе и то од стране медија у рукама два Драгана, Ђиласа и Шолака, и од стране оних који се, попут Борка или Борислава, воде једино покушајима дискредитације изузетних успеха које држава Србија постиже на свим пољима. Зна он то, јер у томе лично учествује. 

Порука државе Србије данас је јасна - ко год да је у питању, према насиљу се сви морамо односити на исти начин, не сме бити повлашћених или подржаних. Таква је ситуација у озбиљној држави каква је Србија данас. И то ће остати, ма колико Ђилас и његов картел желели да је поново претворе у своју приватну фирму, у којој они одређују ко ће да добије батине, а коме су наменили вешала, док све остале поново пљачкају и упропашћавају.

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА