Саопштења

Ђурић: Сецикеса Алексић се само у лажи и лоповлук разуме

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 11.09.2023.

 

Невена Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

На тему истине - Мирослав Алексић не зна, нити жели да зна шта значи истина. За њега је то - мисаона именица. Била и остала. Ту ни промене, ни помака нема.

Сецикеса из Трстеника се само у лажи и лоповлук разуме. Та тема му је - ужа специјалност. Додуше, сам је признао да је лопов, а и судски је оверени лажов. Уз то је и средњу школу једва завршио - "лидер и капацитет."

Данас ретко ко уопште обраћа пажњу на оно што Алексић говори, јер знају људи са ким имају посла. Сви знају да он баш никада ништа није урадио за грађане - тај се одувек бавио само собом: и у Народној скупштини Републике Србије и када је био на челу општине Трстеник. Зато његови суграђани данас памте само како је прибављао имовинску корист за своју породицу, како је муљао преко брата, таста и таште, како се бавио разним мутљавинама за своје другаре, намештао тендере, а чак су и месне заједнице у општини Трстеник  евидентирале и плаћале потрошњу горива иако уопште нису имале аутомобиле. И није ту крај махинацијама и малверзацијама муфљуза из Трстеника. Ово је тек почетак листе Микијевих подухвата, која је прилично дуга, и по грађане Србије штеточинска, али је зато по њега самог била одлична. Била, прошла, и никада се Србији више неће поновити - грађани Србије никада више неће дозволити ни њему, ни његовој болументи да завуку своје лоповске, лепљиве прсте у државну касу.

И да - Вучић увек говори истину, ма колико год она била тешка, болна или непријатна. Само што то падавичар и понављач све и да се потруди - не може да разуме. Разумеју све грађани Србије, само што је баш то - Микију најболније!

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА