Саопштења

Ђурић: Владимир Ђукановић смета јер је човек од интегритета

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 25.10.2020.

 

Марко Ђурић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

Тајкунска кука и мотика данас је нашла нову стару жртву, обрушивши се на Владимира Ђукановића, коме апсурдним аргументима оспоравају право да као народни посланик буде на челу одбора за правосуђе Скупштине Србије.

Није тајкунима и њиховим медијима проблем наводни сукоб интереса, јер и у прошлости је на челу тог радног тела скуппштине било адвоката, већ је реч о кампањи и покушају да се забране сви они који у Србији слободно и другачије мисле.

Ђука им смета због тога што је човек од интегритета који се бескомпромисно бори за националне вредности и интересе и против владавине мафије српским правосуђем.

То је школа мишљења која би хтела да забрани председнику Вучићу да се кандидује, Ђуки да буде посланик, адвокат или представник парламента у Врховном савету судства, то су снаге које желе да из јавног и политичког живота прогнају свакога ко стане на пут њиховим тајкунским интересима.

Тајкуни не желе снажне и функционалне институције у Србији, они желе привид демократије и правне државе у којем ће и закон и судија бити њихов прљави капитал, али то се неће десити.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРРЕДНА СТРАНКА