Саопштења

ДС злоупотребљава "јавни сервис"

Српска напредна странка саопштава да је Демократска странка, последњим саопштењем, доказала оно што је свима и до сада било очигледно - да су у сарадњи са неким људима који раде на РТС-у, и да заједно користе оно што би требало да буде јавни сервис свих грађана Србије, за прљави напад на Александра Вучића и СНС. 
 
Наравно да Драган Ђилас, „краљ медија“, није издржао да се не огласи, јер је познат по томе што годинама директно утиче на уређивачку политику медија. Јавила се ДС, минорна странка, да „нешто објасни грађанима“, истим оним људима које је све ове године пљачкала, лично се богатећи преко „реконструкција“ и „пројеката“ - попут Булевара краља Александра, уградње подземних контејнера, Бус плуса, моста преко Аде, Пионирског града, интерцептора и још многих који ће се тек открити. 
Српска напредна странка, као што смо напоменули у претходном саопштењу, ни на шта се не жали, већ нам је циљ да информишемо грађане Србије, којима је стало до објективности медија и који верују Александру Вучићу, на који начин се злоупотребљава „јавни сервис“.  
 
 
 
СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ