Саопштења

Гојковић: Пуна подршка председнику Вучићу и Милошу Вучевићу

"Ужаснута сам бројем и тоном константних претњи упућених председнику Републике Србије Александру Вучићу и нападима на њега, његову породицу, пријатеље и сараднике од стране представника коалиције који себе називају борцима против насиља.

Данашње насловне стране појединих медија само су још један покушај дискредитације председника Вучића, његове породице, Милоша Вучевића и свих чланова и присталица Српске напредне странке.

Гнусне лажи, морбидне карикатуре и обмане које се непрестано пласирају јасно говоре да опозиција у недостатку политичког програма не бира средства како да се домогне власти, супротно вољи већине грађана Србије.

Избори се не добијају притисцима и манипулацијама, што се показало и 17. децембра прошле године, а уверена сам да ће тако бити и на изборима који нас очекују ове године.

Пуна подршка председнику државе Александру Вучићу, његовој породици и Милошу Вучевићу да истрају како би наша земља и са новом Владом наставила путем свеукупног напретка!

Србија не сме да стане!", рекла је министарка културе у Влади Републике Србије и члан Председништва Српске напредне странке Маја Гојковић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА