Саопштења

Ивковић: До којих размера сеже ваше лицемерје, Бориславе Новаковићу?

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 11.05.2020.

 

Биљана Поповић Ивковић

чланица Председништва Српске напредне странке

 

"Повереник Народне странке за Војводину Борислав Новаковић каже да је забринут за безбедност Новог Сада. И ја сам забринута јер су лопови и криминалци и даље политички активни, иако им је место у затвору. Верујем да правда некада јесте спора али је достижна, и да пласирање лажи, криминализација и сатанизација политичких неистомишљеника неће омести надлежне да адекватно казне оне који су безочно отимали од грађана Војводине.

Борислав Новаковић има познату биографију годинама уназад, почев од афере Солун. А колико брине за безбедност полицијских службеника, демонстрирао је недавно у Врбасу када је разјарен као прави криминалац насрнуо на полицијске службенике, спречавајући их да раде свој посао. Борислав Новаковић уједно и човек којем се суди пред Специјалним судом због сумње да је злоупотребама оштетио Нови Сад за четири милиона евра. Те када први човек Вука Јеремића за Војводину изрази незадовољство борбом против криминала то је јасан знак да припадници Министарства унутрашњих послова раде свој посао.

До којих размера сеже ваше лицемерје, Бориславе Новаковићу? Да ли стварно мислите да су грађани заборавили да је цела Војводина у време ваше власти била, не само сигурна кућа, већ власништво нарко-дилера? Да су вам дилери били угледни грађани, инвеститори, купци ораница? Кога покушавате да заварате? Ни данас их се не одричете, блиски су вам пријатељи и страначки сарадници.

Потпредседник вашег страначког одбора у Лајковцу, Ђиласов шурак, сарадник из страначког одбора у Куршумлији, Тоцило којег повезују са Обрадовићем, Мариникин панчевачки пријатељ... Низ је дугачак. Свима им је заједничко да су ухапшени због трговине наркотицима. Ухапшени су, баш као и осумњичени који су напали новосадске полицајце, јер данас припадници МУП-а хапсе без задршке и без икакве разлике све који се огреше о закон.

Ваш покушај да уједно омаловажавајући рад полицајца и наводно осуђујући нападе на њих тек је посебан ниво лицемерја. Не заносите се да ћете преварити полицајце својим глуматањем бриге. Они најбоље знају да се нисте либили да насрнете на њих, да су у ваше време ишли и голи и боси на задатке и да сте им слали јасну поруку да не треба да раде свој посао.

Данас припадници МУП-а на челу са министром Небојшом Стефановићем бележе рекордне резултате, почев од  заплене 7,3 тоне наркотика и хапшења 800 нарко-дилера до  захваљујући њиховом раду најмање стопе криминала у последње две деценије. Врхунски опремљени и обучени бележе резултате у борби против криминала које им ви, ма шта глуматали удружени са осталим сумњивим лицима, не можете оспорити.

Баш као што не можете оспорити напредак Србије са Александром Вучићем. Очајни што не можете да га победите на изборима, спроводите бизарне нападе на његову децу и чланове породице и упорно прижељкујете и планирате безбедносне и друге хаосе. А заправо једини хаос је у вашој глави.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА