Саопштења

Ивковић: Драган Ђилас попут баба Ванге предвиђа и оцењује нову Владу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 25.10.2020.

 

Биљана Поповић Ивковић

чланица Председништва Српске напредне странке

 

Докони Драган Ђилас заједно са својом свитом очекивано није пропустио прилику да испали отровне стрелице и коментарише нову Владу. Попут баба Ванге предвиђа и оцењује и то он тајкун и политички лузер, лидер странке које нема сопствену политичку идеју, који води "породичну политику" где су му мете деца, жене, браћа, очеви и мајке.

Опседнуто је остао загледан у Александра Вучића. Како и не би, јер управо Вучић Ђиласу представља преголему брану враћања у времена када је лични интерес био далеко испред интереса грађана.

Драган Ђилас ће изнова и изнова да вређа, понижава, оспорава, али никада неће грађанима саопштити како се постаје милионер од 619 милиона колико су приходовале његове фирме и како се од 74.000 евра дође до вредне имовине од 25 милиона евра. И ми ћемо гледати у њега, све док нам не саопшти рецепт чешке алхемије.

Узалудно Ђилас усиљено оспорава све што његово око угледа, јер Србија иде напред. И знам да је то за њега најболније, јер то значи да је сан да ће се вратити у своју столицу само пуки сан. Циљеви нове реформске Владе су јасно постављени, да и даље настави економски да јача, да има раст БДП-а преко 6% следеће године и да будемо најбољи у Европи. Министри ће следити и план председника Александра Вучића до 2025. године и од њих се очекује да пруже свој максимум и остваре резултате.

Видим да медији блиски тајкуну Ђиласу ни преминуле не остављају да почивају у миру и апсолутно им ништа није свето. На фрустрације и иживљавање доконих нећемо се обазирати, приоритет Српске напредне странке је искључиво бољи живот наших грађана, и велики пројекти са којима се наставља, ауто-путеви, пруге, јачање здравственог система и борба против корона вируса, јачање безбедносног система, сигурност и безбедност, борба за интересе нашег народа на КиМ и све оно што је за обичног човека важно.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА