Саопштења

Јоксимовић: Ђилас је радио искључиво за лични рачун и лични џеп

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 21.02.2021.

 

Немања Јоксимовић

члан Главног одбора Српске напредне странке и Народни посланик

 

Данашње трагикомично саопштење Ђиласове комби странке још један је у низу бесрамних покушаја да се изврну чињенице и обмане јавност.

Смешно је кад о измишљеним аферама причају они који за свe време бављења политиком нису урадили апсолутно ништа за грађане Србије, већ искључиво за лични рачун и лични џеп, па онда полазе од себе, мислећи да су и други исти као они.

За разлику од времена Драгана Ђиласа, када је био све и свја у држави, институције данас обављају свој посао по закону и свако ко се огреши о исти биће ухапшен и процесуиран. Али шта причати онима који шурују са наркодилерима попут Маринике Тепић, чији је блиски пријатељ Новак Филиповић ухапшен са 1,4 кг опојне дроге или Драгану Ђиласу чији је шурак Милан Дабовић ухапшен са 2,4 кг кокаина. Паметном доста.

А тек шта рећи на лажну кукњаву о Телекому, који су управо ти исти опљачкали и разорили како би омогућили приватној фирми из Луксембурга, блиској гле чуда Драгану Ђиласу, да данас држи монопол на тржишту кабловске телевизије. А можда су заборавили да су управо фирме њиховог шефа Драгана Ђиласа извукле из тог истог Телекома 30 милиона евра. Али морам да их обавестим да грађани Србије нису, па никада више неће дати свој глас преварантима из бившег режима.

И нека се не брину за европски пут Србије, јер је он данас стабилан и предвидив за разлику од времена када је на власти био њихов шеф Драган Ђилас. Србија се данас третира као озбиљан и одговоран партнер и никакве лажи Драгана Ђиласа и његових марионета, како из Србије, тако и из Европског парламента то не могу да промене.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка