Саопштења

Јоксимовић: Ђилас мисли да нико у Србији не зна како се обогатио

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 09.10.2021.

 

Немања Јоксимовић

члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик

 

Данашња салва нових лажи жутог тајкуна Драгана Ђиласа најбоље показује колико га је узнемирило што су се у јавности појавили нови докази о томе како је и на који начин финансирао своје плаћенике.

Мисли најгори градоначелник у историји Београда да нико у Србији не зна како се обогатио и стекао 619 милиона евра. Мисли газда Мултиком странке да су грађани блесави и да не знају одакле му новац за куповину некретнина у износу од 25 милиона евра. Мисли да су заборавили да његов брат Гојко Ђилас има 35 некретнина које коштају преко 5 милиона евра. Да има 53 рачуна у 17 држава света. Да је у Централном затвору посећивао Милана Дабовића који је осуђен због поседовања 2,4 килограма кокаина. Да му је близак страначки сарадник Милутин Бакић ухапшен са 66 килограма марихуане. Мисли он много што шта, али погрешно. Јер грађани Србије нису ни слепи, ни глупи, а нису ни заборавни што би овај жути преварант највише волео на свету.

Зато испаљује нове лажи, као што својим послушничким "медијима" и "експертима" испаљује новац који је претходно отео од грађана Србије не би ли купио нове полтроне који ће за његов рачун да загађују јавни простор и бљују најгоре лажи о Александру Вучићу, јер знају да никада не могу да победе његове резултате и предан рад за бољу и лепшу Србију.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА