Саопштења

Јоксимовић: Ђиласови стипендисти бљују најгоре лажи о Вучићу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 14.10.2021.

 

Немања Јоксимовић

члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик

 

Ако је неко очекивао нешто друго осим најгорих измишљотина од судски овереног лажова Алексића, првог мегафона Мултиком странке Маринике Тепић и микрофонџије из остатака Демократске странке ком нико име не зна, онда се гадно преварио. Јер ови Ђиласови стипендисти су задужени само за једно - да бљују најгоре лажи о Александру Вучићу не би ли некако пробали да сакрију криминал у сопственим редовима.

Муку муче да сакрију да је њихов газда отео 619 милиона евра од грађана Београда и Србије. Да је отетим новцем купио некретнине од 25 милиона евра, а свом брату Гојку Ђиласу 35 некретнина које коштају преко 5 милиона евра. Покушавају најгори међу најгорима да новим лажима прикрију да жути тајкун Драган Ђилас поседује 53 рачуна у 17 држава света. Да је најгори градоначелник у историји Београда у Централном затвору посећивао Милана Дабовића који је осуђен због поседовања 2,4 килограма кокаина, а да му је један од најближих страначких сарадника Милутин Бакић ухапшен са 66 килограма марихуане и пиштољем. Мора да на њега мисли Мариника кад патетише да је "једном младићу живот уништен због цигарета марихуане"? Муку муче да одбране све оне који беже од полиграфа као ђаво од крста и прикрију како је Мариника Тепић од нарко дилера Новака Филиповића тражила да "исели" из Панчева једног новинара.

Баш ти и такви данас на конеференцији за медије, прете, подижу оптужнице и пресуђују, исто онако како су то радили док су били на власти, када су њихови градски и општински одбори одређивали ко ће бити судија, а ко тужилац.

Али много су се преварили, јер Србија није више њихова прћија. Нити њихова приватна фирма, у коју би Србију најрадије да претворе, да могу поново да одлучују о животу и смрти, како су то чинили док их народ није отерао. Зато нека се не надају да ће на власт доћи новим лажима о Александру Вучићу, јер грађани одлично знају ко се бори за Србију, а ко искључиво за свој лични интерес. Или интерес свог партнера Куртија, чији терор над Србима тајкунски упосленици, наравно - не смеју ни да помену.

 

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА