Саопштења

Јованов: Мариника Тепић народ обасипа новим лажима

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 19.05.2020.

 

Миленко Јованов

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

 

Уместо да објасни грађанима Србије природу свог десетогодишњег блиског пријатељства са Новаком Филиповићем, нарко дилером из Панчева, ухапшеним током шверца 1,5 кг марихуане; уместо да објасни грађанима шта значи када од истог тог пријатеља и нарко дилера тражи да „исели из Панчева“ новинара Мићу Милакова, јер поштен свет није упознат са сленгом дилера и криминалаца, бесрамна Ђиласова потпредседница, Мариника Тепић, уместо објашњења народ обасипа новим лажима.

Особа која је без икаквог срама и са неразумљивом страшћу, најгорим лажима оптуживала државу Србију, највише државне званичнике и њихове породице, недавно је оптужила и Војску Србије да има плантаже марихуане, за шта се касније испоставило да је фарма кокошака.

И данас та иста особа бесрамно наставља да лаже, јер ваљда рачуна да је народ већ заборавио све што је претходно слагала, као и то да је друговала са нарко дилерима и наручивала „исељавање“ новинара, па може да настави.

Лагање и дружење са нарко дилером нису кривична дела, али много говоре о карактеру особе, док наручивање „исељавања“ новинара чијим је радом бесрамна Мариника Тепић била незадовољна захтевају реакцију државних органа, који се, по обичају, праве мртви.

И зато се логично поставља се питање шта раде надлежни државни органи овим поводом и зашто уместо истражним органима, Мариника Тепић изјаве даје медијима и да ли је неопходно да пронађе неког другог криминалца, који ће послушати њен налог и „иселити“ Мићу Милакова из Панчева, да би неко коначно реаговао?

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка