Саопштења

Кесар: Газда мафијашко - тајкунског картела Драган Ђилас сипа клевете

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 09.10.2021. 

 

Дејан Кесар 

народни посланик

 

Газда мафијашко - тајкунског картела Драган Ђилас сипа клевете како би се сакриле све његове мафијашке малверзације. Власник Мултиком групе и бројних рачуна по белом свету на којима се налази 68 милиона евра покушао је да сакрије истину о себи. 

Као и истину на који нацин и колико плаћа тајкунске послушнике да раде за његову прљаву фабрику доказаних лажи. Баш та фабрика лажи, из које зликовац покушава да дискредитује Александра Вучића, се директно финансира од 619 милиона евра, које је бивши крадоначелник украо од грађана Србије, а да није ни трепнуо. 

Доказано је да жути тајкун Драган Ђилас данас у шаци држи новинаре, невладине организације, ПР и маркетиншке организације, портале и медије, а све то плаћа лажним позајмицама са рачуна своје нашироко познате Мултиком групе. И ништа чудно што су те позајмице фиктивне, јер се иза њих крије покварена намера Драгана Ђиласа да на тај начин, преко својих плаћених пудлица, бесомучно напада Александра Вучића и његову породицу. 

Уместо тих бедних напада који се понављају из дана у дан боље би било да нам објасни како је успео да од перача прозора и пропалог предузетника из Чешке дође до тога да данас има 25 милиона евра само у некретнинама. Како је могуће да његов брат има преко 30 некретнина широм Србије, у вредности која се мери милионима евра. Да ли је користио функцију градоначелника да би се његов брат и он енормно обогатили? Сазива конференције, кука и плаче јер не сме да демантује, а не уме да објасни од чега данас плаћа Маринику Тепић, Никезића, Бјелића и остале жетон упосленике у његовој Мултиком групи. Нервоза жутог тајкуна је сваким даном све већа, јер се клупко лажи одмотава брже него што је очекивао и ближи се тренутак када ће он и његове пудлице морати да одговарају пред правосудним органима своје земље.

Мора да одговара свако ко је украдени новац користио како би свакодневно износио лажи на рачун Александра Вучића, а са јединим јединим и основим циљем да се докопа власти, како би наставио да краде. Али то грађани неће дозволити. Грађани врло добро знају ко је Србију и Београд разорио и уништио у доба жутих лопова и ко је новац грађана Србије стављао у своје џепове и похрањивао их по Маурицијусу, Хонг Конгу, Швајцарској.

Знају људи врло добро да је Драган Ђилас задужио град Београд за милијарду и двеста милиона евра, да данас плаћа којекаве аналитачаре и новинаре чији је једини посао да хвале његово величанство Драгана Ђиласа. А исто тако, на жалост тајкуна, врло добро знају да се Александар Вучић бори за Србију, а не за свој џеп.

Зато је подршка Александру Вучићу из дана у дан све већа и не постоје те лажи грамзивог тајкуна Ђиласа и његових пропалих мегафона које ће то моћи да промене. 

Александар Вучић је променио Србију. Никад више у мрачну прошлост неће моћи да је врати један Ђилас, који је одавно заслужио да своје ексклузивне станове замени једном малом собом. Оном у Централном затвору.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА