Саопштења

Кесар: Представници бившег режима врше констатно насиље над грађанима Београда и Србије

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ  / 24.08.2021.

 

Дејан Кесар, народни посланик

 

Ђиласова „странка“ слободе и правде још једном је показала да ништа није битно, већ да се по ко зна који пут нападне Александар Вучић.

Они који једино могу бити луди и бескруполозни - јесу управо представници Странке слободе и правде, када покушавају да сопствене неуспехе и крађе замаскирају нападима на Александра Вучића. Након напада на режисера Предрага Антонијевића, полиција је урадила свој посао и сада се чека одговор тужилаштва и судова. Председник је био веома изричит када је нагласио да се мора стати на пут било ком облику насиља, без обзира ко се налази у улози насилника. 

А представници Странке слободе и правде и других структура бившег режима врше констатно насиље над грађанима Београда и Србије, желећи да замаскирају сопствене политичке неуспехе и желећи да грађани забораве да су управо они опљачкали и разорили Србију до 2012. године. И не само да насиље спроводе над грађанима Србије, већ исто такво насиље спроводе и на члановима своје уже породице, чиме показују шта могу да очекују и сви остали.

Након напада на Борка Стефановића, нападачи су лишени слободе и Србија је на конкретан начин показала да је правна држава, у којој мора да се поштује право на другачије мишљење. Али, уместо да сачекају одлуку надлежних судова, одмах су појурили да изађу и блокирају улице, да износе најмонустрозније пароле против Александра Вучића. Данас би Борко Стефановић да "брани" своје ексклузивно право да буде жртва, стварна или не, бранећи и рекламирајући лик и дело Борка Стефановића? 

О лику и делу Борка Стефановића не треба трошити речи. Док је он био главни координатор за преговоре, тзв. Косово је самопрогласило независност и Борко је пристајао на све што му је тражено из тадашње Приштине, а против интереса Србије и њених грађана. Молио је само да то не раде пред изборе, остало му није сметало. 

А једини политичар коме је Србија на првом месту је Александар Вучић и то показује и на примеру иницијативе да се по први пут финансира и сними филм о страдању српског народа у Јасеновцу. Можда им то највише смета у вези са Антонијевићем? 

Док су други одлазили да се извињавају за све оно лоше што је учињено српском народу,

Александар Вучић чини све да српски народ заштити. За разлику од Вучића, Драган Ђилас и његови портпароли чине све само да заштите своје тајкунске и финансијске интересе. Притом, одређују ко сме да буде пребијен и колико много!?

И после две године од завршетка „протеста“, који су обележени пропашћу, Драган Ђилас опет најављује протесте уколико му се не испуне сви захтеви које су представници опозиције тражили од европарламентараца. А ти захтеви су усмерени на добијање националне фреквенције, како би опет препродавали ТВ секунде и како би опет стекли енормно богатство, а све на рачун грађана Србије. Тај новац не би био искоришћен за бољитак Србије, већ да би се Мариника Тепић и остали возили у скупим аутомобилима и да би посећивали Маурицијус и остала егзотична острва. Ако то не добије, шта? Све ће нас пребити као што је пребијен Антонијевић?

Представници тајкунске опозције морају да знају да народ не жели оне које су бесомучно пљачкали породице како би уживали у Хонгконгу. Неће силеџије којима су већина грађана ове земље дозвољене мете. Народ жели патриоте, поштене и марљиве људе, као што је Александар Вучић, а не Драгана Ђиласа и Борка Стефановића, чије је једино и основно занимање бити против Србије и свега што се чини да српски народ буде поштованији него у време њихове власти. Знају они то и то их, заправо, боли. Данас, као и сваког другог дана.

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА