Саопштења

Кесар: Тајкунска скупина не жели на изборе, већ да ломе и уништавају

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 13.09.2021.

 

Дејан Кесар

Народни посланик

 

Портпаролка жутог тајкуна Драгана Ђиласа је опет потврдила оно што сви веома добро знамо. Та тајкунска скупина не жели на изборе, већ на улицу, да поново ломе, уништавају и нападају као у јулу месецу прошле године, када су каменицама растурали Народну Скупштину.

Мариника Тепић је на телевизији својих газда, Драгана Ђиласа и Шолака изјавила да људи из  власти призивају да се све оконча у крви. Очигледно је да је Мариника опет, по ко зна који пут, презупчила на исти начин као када јој се привиђала дрога уместо кокошака у Моровићу. Једини који желе насиље и који га спроводе тако што нападају полицију, руше ограде од грдилишта, улазе тестерама на РТС су управо људи окупљени око бившег жутог тајкунског предузећа оличеном у Драгану Ђиласу, Мариники Тепић и Борку Стефановићу. До јуче су трчали у Брисел и Стразбур како би добили подршку за своју пропалу политику а данас им поново кукају. Одговарају им они који би да их доведу на власт без избора и без гласова. А та власт им је искључиво битна да би по устаљеном рецепту крали паре од грађана Србије, како би основали нову фирму, или како би купили нови Порше. 

Данас су нашли да деле некоме лекције, ти и такви као Мариника Тепић и Драгана Ђилас, позвани да одређују шта може а шта не у Србији? Србија је данас много јача и стабилнија него у време по злу познатог жутог предузећа. То лоповима не значи ништа. Мариники Тепић је очигледно најбитније да се поставе њихови људи у јавна предузећа, а да при том немају ни 3 одсто подршке у народу. Неће је ни имати. Нису грађани Србије глупи па да не схватају да је таквим људима стало само до државног новца, функција, радних места.

Александар Вучић је за разлику од њих, политичар је који је Србију учинио модернијом, стабилнијом и сигурнијом земљом него икада раније. И то сви виде. Зато ће Србија на предстојећим изборима подржати политику Александра Вучића, јер је то једина политика која може да обезбеди сигуран и бољи живот за све њене грађане. То је политика која је обезбедила нове путеве, нове пруге, болнице, нова радна места. Грађани Србије јасно виде ко воли своју земљу, а ко жели преко улице и насиљем да сачува своје украдене милионе од грађана Србије.

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА