Саопштења

Кесар: У очају се налазе Ђиласови плаћеници

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 14.10.2021.

 

Дејан Кесар

члан Главног одбора Српске напредне странке и народни посланик

 

Упосленица Мултиком групе Мариника Тепић и доказани лажов Мирослав Алексић опет покушавају да одбране себе, свог газду и његов лоповлук. Гомила лажи и обмана доказује у каквом се очају налазе Ђиласови плаћеници и колико их је обузела паника пошто клупко истине почиње да се одмотава. Мирослав Алексић, осуђен од стране Првог основног суда у Београду за доказане лажи на рачун Андреја Вучића данас је надмашио и самог себе. У недостатку било каквог плана и програма осим оног како да својим газдама обезбеди аболицију и сачува им украдене милионе наставља по старом обичају да измишља. У стању је да свакодневно лаже не би ли успео да прикрије фиктивне позајмице Мултиком групе и криминал бившег тајкунског режима који је завио у црно Србију, Београд али и Трстеник, град који је пустошио лично Алексић. Знају грађани Трстеника како је Мирослав Алексић мимо закона додељивао послове своме тасту и на тај начин директно завукао руку у џеп народу. Говоре Мултиком плаћеници о атомским бомбама, а сви се одлично сећамо последица политичке атомске бомбе у виду њихове заједничке Демократске странке. Оне која је оставила преко 500.000 људи на улици, ставила катанац на преко хиљаду фирми, "обезбедила" најмање плате и пензије у овом делу Европе и Србију учинила пониженом и сиромашном. Све захваљујући жељи да они лично буду најбогатији у Србији и да својим тајкунима обезбеде милионе евра из џепова грађана Србије. И највећи од њих, Драган Ђилас, данас тим украденим новцем плаћа лопужама блиске политичаре, новинаре, пр агенције и сличне "уметнике". Његов главни мегафон Мариника Тепић предњачи у одбрани свога газде, бишег крадоначелника Београда. Исто онако како је предњачила у томе да се оптуже Срби за наводни геноцид у Сребреници. Исто онако како је тражила од свог нарко - дилера Новака Филиповића да исели једног новинара из Панчева. Мариники је само битно да за рачун свога шефа дехуманизује Александра Вучића, његовог брата Андреја и да на тај начин заради још једну месечну плату у Мултиком групи.

Због тих пара упослени жетони Драгана Ђиласа данас опет покушавају да сатанизују све који нису на страни лоповлука и издаје Србије. И Телеком им је крив, зато што Ђилас и Шолак не могу више да раде шта хоће у Србији и да буду монополисти на тржишту медија. Младен Ненадић је крив зато што им је потенцијални носилац листе Вељко Беливук данас иза решетака, па одатле прети Александру Вучићу и његовој породици, уз одушевљење и свесрдну помоћ Ђиласових медија. А Александар Вучић им је главна мета јер не дозвољава да Србија опет падне у канџе белосветских дилетаната, нити домаћих лопужа и пилићара, да буде џак за ударање као што је била у доба тајкунског мрака.

Знају они да Вучића не интересују станови, бесни аутомобили, банковни рачуни по белом свету. Знају они одлично да Вучић живи за ауто-путеве, нове пруге, школе, болнице, веће плате и пензије. За разлику од Алексића, Маринике и осталих које је у својој Мултиком групи упослио Драган Ђилас, Александра Вучића не могу да купе и зато га свакодневно нападају новим лажима. Али већинска Србија коју чине поштени и културни грађани знају ко је патриота, ко ради даноноћно да би Србија данас била модерна, снажна и јака. И то ће се видети на предстојећим изборима када ће ови дилетанти поново отићи у политичку историју, тамо где им је и место. Како сами кажу, излазе на њих на једној листи. Судећи по свему што су изговорили данас, носилац те листе ће вероватно бити Беливук, а први на њој Курти.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА