Саопштења

Козарев: Путујуће позориште Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и Стефановића

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 15.08.2018. (2)

 

Душан Козарев

члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Путујуће позориште Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и Стефановића наставило је данас да игра своју мобилну представу апсурда покушавајући да се грађанима представе у лажном светлу, као да се грађани не сећају да су управо они били протагонисти незапамћене пљачке државе и политике разарања и разградње националних интереса. 

Наравно да се сви сећају да су баш Јеремић и Стефановић кумови катастрофалног споразума којим су фактички инсталирани стални прелази у срцу српске територије, на које су убрзо, такође њиховом заслугом, доведени и албански цариници. 

Мисле ли они да маглу могу да продају у јуначком Краљеву које је раширених руку примило хиљаде наших невољника и прогнаника са Косова и Метохије, да своје лицемерје сервирају Краљевчанима које су од житеља центра Србије практично направили житељима рубне области. 

У Краљеву, подсетићу их, и дан-данас живе људи чије су страдање и егзодус са Косова и Метохије они преспавали у марту 2004. године. 

Нека ти велики умови и родољуби, ако су сами заборавили сва зла која су починили, сврате до Јариња и тамо виде својих руку дело, грађевину чије су они архитекте и на којој се данас виори застава самопроглашеног Косова.