Саопштења

Козарев: Такозвана опозиција обневидела од мржње према председнику Вучићу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 19.08.2018.

 

Душан Козарев

члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Представници такозване опозиције су оглувели и обневидели од мржње према председнику Александру Вучићу, јер никако другачије се не може објаснити то што га свакодневно нападају због модела за решење проблема Косовa и Метохије, који, како је председник поменуо стотину пута, у овом тренутку не постоји и није извесно да ће га уопште бити.

Они, дакле, не нападају било какав план председника Вучића, већ свако његово настојање да се до компромиса дође, чиме су само још једном потврдили штеточинску природу свог бављења политиком. 

Њима није важно шта председник Вучић ради или говори, њима смета само његово постојање и то што му подршка код грађана, упркос свим њиховим штеточинствима и диверзијама, не опада. 

Да зло буде још веће, најгласнији у нападу на председника Вучића и његове покушаје да се перспективе за опстанак српског народа на Косову и Метохији осигурају некаквим компромисом са Албанцима, јесу управо сарадници Вука Јеремића, хероја државотворног пројекта Албанаца у Приштини. 

Они који су плаћени новцем страних амбасада, а не желе да објасне каквa је природа и намена тог спонзорства, никада, уверен сам, неће добити нову прилику да пљачкају Србију и урушавају наше државне и националне интересе.