Саопштења

Маловић: Ђилас монструм преко својих медија сатанизује Вучићеву децу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 05.05.2020.

 

Владанка Маловић

чланица Председништва Српске напредне странке

 

Позивам све чланове и активисте Српске напредне странке да стану у одбрану од најновијих напада на децу Александра Вучића, које је директно наложило људско смеће звано Драган Ђилас.

Само дан након што је нарикао као стрина, и лагао да је неко напао његову децу, ово тајкунско ђубре којем много смета да са једног звучника чује да је лопов, дало је директан налог да се покрене нова одвратна кампања против Вучићеве деце.

Није му довољно што годинама уназад његове присталице и сарадници упућују најболесније претње Милици, Вукану и Данилу, позивају да се Милица силује, закоље, испече, да Данило оболи од рака и затрпа фекалијама, да ће њихов метак стићи и малог Вукана, овај монструм сада преко својих медија наставља да сатанизује Вучићеву децу која су крива само зато што им је тата Александар Вучић.

Позивам вас да снажно одговоримо на Ђиласове лажи и не дозволимо да оваква ђубрад од Србије праве септичку јаму у којој су дозвољени напади на било чију децу, а посебно на децу која су мета само зато што се њихови родитељи боре да Србија буде пристојна, суверена држава којом не владају тајкуни и лопови.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка