Саопштења

Маловић: Миливојевић опет таргетирао Вучића као потенцијалну мету

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 13.02.2024. 

 

Бранислав Маловић 

члан Председништва Српске напредне странке 

 

На друштвеној мрежи "X" данас је бивши свињар, бивши отпораш и самопроглашени антикомуниста Срђан Миливојевић опет таргетирао Александра Вучића као потенцијалну мету називајући га лоповом, издајником и шефом мафије. Без обзира што за Срђана Миливојевића лично мислим да је највећи циркузант у последњим скупштинским сазивима мислим да држава и надлежни органи треба да реагују поводом његових изјава, јер ово није први пут да се бави таргетирањем чланова породице Вучић.

Ово што пише и ради Срђан Миливојевић, колико год се чинило наивним, уопште то није. То је део смишљеног плана где у мање од 24 часа новинар плаћеничке телевизије Нова С, извесни Вељковић све навијаче Црвене Звезде назове издајницима, мало након тога Мариника Тепић 6,5 милиона Срба прогласи малим и лажним, јер ваљда само Европска унија има праве бираче и то њих 400 милиона и на крају се оглашава Миливојевић са спорним твитом. 

Оваквим деловањем српске опозиције и односом према највишим државним званичницима, али и институцијама ове земље полако, али систематски сваки вид ненормалности постаје нормалан и даје за право многим усијаним главама да делују супротно законима Републике Србије и потенцијално угрозе нечију безбедност.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ 

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА