Саопштења

Марковић: Члановима Двери Ђилас је шеф над шефовима

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.12.2019.

 

Александар Марковић

народни посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке

 

Ретке преостале Дверјане, који још увек нису напустили Бошка Обрадовића, попут Ивана Костића би неко требало најпре да обавести да им је шеф над шефовима Драган Ђилас.

Када би видели прст пред оком од силне магле коју Обрадовић данас продаје за рачун Ђиласа, онда би олако схватили да за разлику од његових масних измишљотина о поштеним припадницима МУП-а и правим професионалцима, цела Србија има прилику да гледа и Ђиласа и Обрадовића у криминалним круговима.

Да се Обрадовићу ништа не може веровати на реч, а поготову када блати полицајце, најбоље говори сијасет фотографија које смо сви имали прилике да видимо у јавности.

Ако будете успели да видите и прст даље од Ђиласове магле и сами ћете видети да вам Обрадовић по кафанама седи и у криминалним круговима и са одавно компромитованим полицајцима. Два прста даље ако ли прогледате видећете и слике свог шефа над шефовима Ђиласа у загрљају са нарко-дилером и његову бригу да му случајно не остане гладан у затвору.

Тада ћете можда разумети и зашто ваш Обрадовић напада припаднике МУП-а, који хапсе нарко-дилере, и коме је то заиста у интересу.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка