Саопштења

Мировић : Пајтић и Ђилас да одговоре зашто Војводина тоне


У намери да још једном прикрију своје учешће у најорганизованијој пљачки Војводине у новијој историји, када је само у Развојној банци Војводине нестала имовина грађана у вредности од 16 милијарди динара и у недостатку одговора на критике које им свакодневно упућујем, баве се мојом имовином, мојим личним дохотком и радним местом у Заводу за изградњу Града.

Уместо да грађанима пруже одговоре на питања зашто Војводина економски тоне и зашто је мимоилазе сви важни пројекти, Драган Ђилас и Бојан Пајтић познати као власници баснословне имовине и творци и учесници спектакуларних афера о којима данас читамо на страницама црне хронике попут моста на Ади, Фонда за капитална улагања, робних резерви, Азотаре и ко зна којих још све афера, дрзнули су се у недостатку аргумената да лажу и обмањују грађане о наводној вредности моје имовине и о висини моје плате. 

Демократска странка и њени лидери током 13 година владавине успели су да униште вредност имовине већине грађана у нашој земљи и посебно у Војводини, што је свакако интересантније питање за јавност од питања којима се они баве. Не постоји град, општина или село у нашој земљи који у последњих 13 година није изгубило део своје имовине у процесу пљачке кроз приватизацију или кроз корупцију невиђених размера чији су они главни креатори. 

Зато се Српска напредна странка и залаже за ванредне покрајинске изборе управо са циљем да вољом грађана са јавних функција у политичку историју оду они који су одговорни за осиромашење читаве наше земље, а посебно Војводине.