Саопштења

Николић: Алексићу је држава играчка за богаћење

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 18.09.2023.

 

Милица Николић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Сви смо гледали, својим очима, да представници бившег режима, злоупотребљавајући трагедије, праве себи, на улици, забаву уз смех и музику. Зато сада ништа чудно није то што неписмени лопов из Трстеника, Мирослав Алексић, за изборе каже да су игра, а за појефтињење намирница да је замајавање.

Тако они државу схватају!

А да је тако, да им је играчка за богаћење, знало се још давно када је заједно са својим тастом формирао некакав "Фонд за унапређење ресурса грађана", преко кога су извлачили државне паре.

Па је на "Фонд Алексић" од 2008. до 2012. године уплаћено 685.000 евра.

Због тога данас ову неписмену лоповчину, која није била у стању да савлада ни градиво из матерњег језика, не занимају ни појефтињења, за која се председник Вучић бори како би грађанима олакшао, што је могуће више, последице инфлације изазване дешавањима у свету. Не занима онога који је једино градиво из лоповлука савладао, то што се председник Вучић свом снагом труди да до краја године спусти стопу инфлације, ниже него било где друго, како би се животни стандард наших грађана повећао.

Не занима лопова, ни овог неписменог, ни било ког другог, из бившег режима, то што следе повећања пензија, плата, што ће пензионери у децембру добити подршку од 20.000 динара. Не занима њих, јер је једино за шта се боре интерес тајкуна и сопствени џеп!

Све оно што се односи на грађане, на животни стандард, оно што се односи на изградњу наше Србије, од путева и пруга, до школа и болница, музеја и позоришта, брига је само једног човека у овој земљи. То је брига и оно за шта се једини бори, сваки дан, оно што сања и остварује - председник Вучић.

А овим лоповима који нису у стању у једном мандату да издрже у једној странци, који би се и са црним ђаволом удруживали само да се дочепају поново власти и нових милиона, јер искључиво тако посматрају државу, ускоро ће народ поручити шта има. Народ, а не странци које беспризорно моле да их доведу на власт - да више никада неће уништавати Србију!

А о неписменом захтеву који су упутили, овом лопову не вреди појашњавати, навикло је то само на - седи 1, даље од тога не зна.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА