Саопштења

Николић: Бесмислено је одвајати Тепић и Ђиласа од Куртија

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 10.02.2024.

 

Милица Николић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Бесмислено је одвајати у било ком контексту Маринику Тепић и Драгана Ђиласа од Аљбина Куртија, јер нема разлике у њиховом нападању наше државе и народа. И не само да нема разлике, већ заједно, са својим страним менторима, раде на свакој подлости усмереној против интереса српског народа.

Како је ко гласао у Европском парламенту, занима само оне који од странаца траже да дођу на власт, а Вучића занима како гласају грађани Србије, јер је Србија слободарска и независна земља, у којој се искључиво грађани Србије питају.

Не само да имамо прилику редовно да гледамо и Тепић и Ђиласа и све остале лопине из бившег режима као звезде Куртијевих медија, не само да редовно чујемо од свих њих исте реченице усмерене против српског народа и државе, ми смо сада имали прилику да их видимо у истом дану, на истом задатку.

На оно што су ови бесрамници из бившег режима говорили у Стразбуру, на сву бруку коју су тражили од странаца, а то је укидање суверенитета и увођење санкција сопственој земљи, Курти се у УН позвао.

На све што су му они припремили пре подне, Курти је искористио касније, истог дана.

И никада их није требало ни одвајати, јер су једнаки, и Мариника и Ђилас и Курти.

Као што нисмо могли реч да чујемо у Стразбуру о Куртијевом терору који наш народ трпи на КиМ, као што нисмо могли реч да чујемо о убијању Срба и пуцању у српску децу, нисмо чули ни да Куртијеви избори са 3% излазности нису демократски. Али, чули смо лажну бригу о изборима у Београду, јер су под такву лажљиву маску сакрили да траже увођење санкција нашем народу.

И због тога сви они, сав тај олош са дна каце, напада председника Вучића и тражи укидање његовог имена и могућности да се кандидује на изборима. Нападају јер добро знају да је он једина брана независности и самосталности наше земље у којој не могу да одлучују странци. Нападају јер добро знају да је он једини гарант опстанку и останку нашег народа на КиМ и да само захваљујући њему нећемо гледати нове прогоне и погроме.

А захваљујући свима њима, и Мариники и Ђиласу и Куртију, Србија би нестала, у једном дану.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА