Саопштења

Николић: Јовановић није трунку поштовања показао према жртвама НАТО агресије

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 28.03.2023.

 

Ивана Николић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Док су други гинули, лажни патриота Милош Јовановић је седео у топлом стану у Француској.

Овај припадник антидржавне коалиције, који се борио да добије француски пасош и тиме обезбеди резервну домовину, за време НАТО агресије, када је наш народ гинуо, шеткао се по Паризу и на несрећи српског народа писао докторску дисертацију, где је додворавајући се страним менторима, страдање нашег народа назвао “интервенцијом” - коју је и оправдавао. 

Овом лажњаку не прође ниједан дан, а да не нападне председника Александра Вучића, износећи гомилу лажи и глупости. Не може да поднесе то што је он као француски држављанин добио 5,9 посто подршке као кандидат за председника Србије, док је Александар Вучић добио 60 посто гласова грађана Србије. Не може да поднесе то што Александар Вучић чува мир, што се бори за напредак Србије, што се бори за наш народ на Косову и Метохији, што грађани то виде и дају апсолутну подршку таквој политици. За разлику од њега, издајника, који је трговао националним интересима, који је помогао Албанцима да дођу до жељеног циља и који је ослобађао убице српског народа, највеће терористе и зликовце. 

Француски држављанин Милош Јовановић је 2001. године потписао да се на слободу пусте злочинац Аљбин Курти и 1869 албанских терориста. 

За време погрома 2004. године Милош Јовановић и ДСС нису прстом мрднули да помогну Србима на Косову и Метохији. 

Данас су му пуна уста Косова и Метохији, и непрестано прича о некаквој сецесији, уместо тога нека каже како ништа није урадио, како је седео скрштених руку и посматрао све што се дешавало 2007. и 2008. године, а у то време је био саветник министра за Косово и Метохију.

Тај бесрамник није трунку поштовања показао према жртвама НАТО агресије, није показао поштовање ни према породицама жртава. На годишњицу почетка те катастрофе са далекосежним последицама, ова француска пудлица блокира центар Београда. Нема у њему трунке патриотизма, родољубља, поштовања и борбе за интересе Србије. Овај олош има један задатак, један циљ - рушити Вучића, ослабити Србију и направити од ње лак плен за странце, а онда отићи по награду.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА