Саопштења

Николић: Припадници антидржавне коалиције показују хистерију

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 19.03.2023.

 

Ивана Николић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Агресивни и огрезли у мржњи према председнику Вучићу припадници антидржавне коалиције, данас показују хистерију, јер се није десило оно што су они прижељкивали. 

Изломише се последњих дана, иду по улицама, прете, нападају, обмањују грађане како ће председник Александар Вучић нешто потписати, како ће нешто издати. А појма немају. Када се не деси сценарио који су измишљали и прижељкивали, а све то агресивно приказивали, по налогу својих ментора-онда крећу изнова да блебетају, прете, вређају и обмањују грађане.

Видели смо данас, више излизано и бајато понашање врло неодговорних људи, који се не могу назвати политичарима, а још мање српском опозицијом. То је једна банда, која мрзи Србију, која ради за Куртија и која се труди свим силама да ослаби позицију Србије и председника Вучића. 

Док се председник Вучић као одговоран државник, као борац за интересе Србије, као човек који чува мир у нашој земљи и омогућује напредак лавовски бори- мрзитељи Србије измишљају повод и поново одређују датуме за које најављују нове нереде, блокаде и вођење уличарске политике.

Милош Француз, Милица Мерцедес и Бошко Фашиста показују незадовољство због тога што председник Александар Вучић није ништа потписао у Охриду, већ је одговорном, мудром политиком и знањем успео да се избори за то да Приштина буде обавезана да моментално крене у формирање Заједнице српских општина. Очигледно нису испунили задатак својих ментора, јер наношење штете и изазивање хаоса је идеја да се ослаби Србија и помогне терористима да униште наш народ на Косову и Метохији.

Настављају хохштаплери да обмањују грађане, и док то упорно раде председник Александар Вучић их победи на сваком пољу. И у потпуном су делиријуму јер су грађани Србије видели какви су лажови и штеточине, и док они лају, Александар Вучић чува мир, води независну политику, отвара нове фабрике, повећава плате и пензије и води Србију напред.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА