Саопштења

Николић: Сакупила се антидржавна банда да говори искључиво о Вучићу

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.03.2023.

 

Милица Николић

члан Председништва Српске напредне странке

 

 

Иако је антидржавна банда најавила како ће наводно данас да обележе годишњицу погрома и НАТО агресије, лажови су наравно све слагали.

Сакупила се банда да говори искључиво о Вучићу и како да дођу они на власт, без воље народа. У томе су се истакле, као и увек, вође банде- Милош Француз, Милица Лажљивица и Бошко Колубара. Осим што су поново испаљивали патолошке лажи о некаквом плану, за који им је председник Вучић толико пута рекао да нити је потписао, нити ће потписати, ни реч се није чула ни о погрому ни о јунацима са Кошара, као што су лагали.

Да Француза занима КиМ, баш на данашњи дан 2004. године, не би окретао главу на погром нашег народа и спаљивање историјског, верског и културног наслеђа.

Да Лажљивицу занима КиМ, не би дан после избора ушла у коалицију са онима који су га на тацни предавали, а данас не би улазила у трку за омиљену Куртијеву слушкињу.

Да Колубару занима КиМ, не би још 2005. године говорио да је КиМ независно.

Дакле, не занима ове лажове ни наш народ ни наша држава.

Када вечерас ове барабе, антидржавне, лажовске и лоповске, кажу “збогом Вучићу” и “не дамо Србију Вучићу”, заправо мисле- “збогом, Србијо, дајемо те Куртију”. 

Зато је вечерас, у Сремској Митровици, преко десет хиљада људи јасно поручило да цела Србија подржава озбиљну и одговорну политику, ону која чува мир у нашој земљи, која обезбеђује радна места и која чува наш народ. И цела Србија је поручила- сву могућу подршку да такву политику настави има председник Вучић!

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА