Саопштења

Обрадовић: Лицемерје бахате и разуларене опозиције нема краја

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 19.03.2023.

 

Јелена Обрадовић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Лицемерје бахате и разуларене опозиције нема краја, која у недостатку политичких аргумената позива на блокаду државних институција.

Антидржавни десничари Милица Стаменковски, Бошко Обрадовић и Милош Јовановић на све начине покушавају да зауставе борбу Србије и председника Вучића за очување јужне српске покрајине и опстанак Срба. Што је кључ опстанка нашег народа на Косову и Метохији.

Иако је председник Вучић питање Косова и Метохије успео да врати за преговарачки сто и од готово изгубљене територије једностраним проглашењем независности 2008. године, обезбеди да чак 28 земаља повуче признање, а Куртија фактички "натера" да примени потписани Бриселски споразум и формира Заједницу српских општина.

Све што Србији доноси бољу будућност и победу, њима лажним патриотама је трн у оку, јер њихови интереси нису интереси Србије и народа, већ интереси оних којима служе.

Зато Милица Стаменковски лицемерно жели да својим немачким мерцедесом блокира Србију и њене институције, док од Руса тражи да заштити Косово и Метохију.

Срамно лаже народ у очи када каже да не би мењала српски манастир Грачаницу за немачку фабрику Мерцедес, али јој не смета да се са својим немачким аутом воза по Србији на рачун грађана. 

И није то лажљивици први пут да гледа народ у очи и лаже. Лагала је и да Премијерка Србије има хрватски пасош, лаже и да председник Вучић гази Устав Републике Србије иако ништа није потписао и напротив, поставио јасне црвене линије према којима Србија никада неће признати независност Косова и Метохије и неће прихватити чланство тзв. Косова у УН.

Али истина и резултати Србије су оно што боли све ове антидржавне десничаре који своју политику из институција враћају на улицу, који желе нереде и немире и желе да блокирају државне институције јер се њихов план око признавања Косова и Метохије не одвија у оном смеру какав су прижељкивали. 

И сваки Вучићев корак напред ка победи Србије и очувању Косова и Метохије, њихов је десет корака назад од замишљеног циља, да се на теми Косова и Метохије и српској муци дочепају власти. Јер насилна смена власти и пуна државна каса су једино што ови лицемери и лажови желе.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА