Саопштења

Обрадовић: Лоповска дружина без морала броји ситно

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 14.10.2021.

 

Јелена Обрадовић

члан Главног одбора Српске напредне странке и народна посланица

 

Сада када се тајкунска и лоповска дружина и званично удружила и договорила око поделе "плена", наставља да заједничким лажима удара по Вучићу и држави. Доказани лажови и пљачкаши државних пара, увидевши да су им сви планови да сруше Вучића пали у воду, сада покушавају да свим снагама оправдају позајмице у милионима евра добијене од газде Ђиласа, по већ опробаном моделу. Директива им гласи: што више и јаче лажете, пљујете и нападате породицу председника Вучића, мрзите државу, омаловажавате српски народ то ће џепови бити пунији. Лоповска дружина без морала, етике и без икаквог политичког програма броји ситно. Немоћ и бес им сваки дан расте како се ближе избори. Немају начина да лажима и сплеткама угрозе Вучића, јер нема тих папира које копају и измишљају сваки дан, надајући се да ће на било који начин довести било кога ко носи презиме Вучић у везу са криминалом. Чак ни 1800 прислушкиваних разговора председника нису помогли зликовцима да своје клевете докажу, јер председника државе ни у разговору не занима ништа од онога што воле Ђилас и његове Маринике.

Добро знају грађани Србије ко се ухватио у коштац са криминалом и корупцијом, ко лопове, дилере, убице, мељаче људи ставља иза решетака, а ко са мафијом шурује и ко са доказаним дилерима протерује новинаре из Панчева.

Док се држава Србија данас на челу са председником Александром Вучићем даноноћно бори да сачува и заштити свој народ, а посебно угрожени народ на Косову и Метохији, бори се да сачува економију Србије у највећој светској кризи, жути тајкун Ђилас, милионе евра државних пара које је отео грађанима, "позајмљује" својим удруженим мегафонима, да још више пљују и нападају Србију и Вучића.

Не маре такви ни за Србију, а ни српски народ који сматрају геноцидним. Не маре ни за стотине затворених фабрика и празну буџетску касу, које су оставили иза себе, већ  желе само да се дочепају власти и поново опустоше Србију.

Зато ће им српски народ и саопштити свој суд на изборима. Тај суд народа их је већ послао, једном заувек, у политичку прошлост. Неће бити проблем да им то поштена и вредна Србија, она која данас стоји сложно уз Александра Вучића у огромној већини, саопшти још једном.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА