Саопштења

Обрадовић: Миливојевић покушава да опере своје жуте лоповске пајтосе

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 17.03.2023.

 

Јелена Обрадовић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Како стара српска изрека каже: "Ко о чему лопов о поштењу." Тако и Срђан Миливојевић звани превара, покушава данас да опере своје жуте лоповске пајтосе, који су харали и пљачкали редом по Србији, приказујући их као своје умивене саборце у белим рукавицама.

Али чега се паметан стиди, Миливојевић се поноси. Поноси се делима својих жутих сабораца Боре Новаковића званог Солунац и Бојана Пајтића, чије су биографије пуне малверзација и кршења закона.

Иако Миливојевић мисли да се народ не сећа да је баш тај Миливојевићев пајтос Солунац, иначе некадашњи председник Скупштине града Новог Сада и посланик у покрајинској и републичкој скупштини, свој надимак и добио по томе што је чак из Солуна "гласао" за Закон о раду у НСРС.

Иако је због својих лоповских махинација оптужен да је оштетио буџет града Новог Сада за 1,3 милиона евра, наставио је своју лоповску тријаду, чиме је омогућио свом блиском пријатељу да прибави корист од 4 милиона евра, наравно на терет буџета грађана Новог Сада.

Можда ни ту не би стао да коначно није судском пресудом 2017. године завршио иза решетака због малверзација приликом изградње Булевара Европе.

Али све је то мало Срђану Миливојевићу, па је решио да амнестира и Бојана Пајтића који је уништио Развојну банку Војводине и празнио редом војвођанске фондове.

Свакако да грађани највише памте Пајтића по његовом личном богаћењу преко Фонда за капитална улагања којег је оставио опустошеног са нулом на рачуну.

Поставља се питање зашто Миливојевића вређа истина када се каже да су они лопови, баш они који су уништили Србију отимајући од народа.

Закатанчивши све што је могло у Србији, себи су зацементирали епитет на челу под именом лопови. По томе их грађани једино и памте, па их зато сваки пут на изборима пошаљу на политичко сметлиште где и припадају. И опет ће, јер каљав лоповски образ код народа не могу опрати.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА