Саопштења

Одговор ДС-у (2) / 07.03.2015.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ (2) /07.03.2015.

 

Српска напредна странка саопштава да грађанима Србије нису потребне никаве слуге радника и сељака, које Пајтић помиње, већ да је потребно да он и његова Демократска странка врате паре, које су од опљачкали од народа.

Грађани одлично знају како је Србија опустошена током владавине "демократије и знања" демократа, који су били параван за отимачину и пљачкање од свих, па чак и од социјално угрожених, и од деце са посебним потребама.

Грађани одлично знају и ко су ти највећи диктатори и апсолутни господари Србије - препоштени функционери ДС-а, који су, зарад интереса својих пријатеља тајкуна, преко ноћи затворили више од 1.300 фирми, ортачки одрадили са њима више од 700 пљачкашких приватизација, преко 500.000 радника оставили без посла, и угасили читаве делове земље. 

Србија одлично зна и да је крупни капитал, који функционери ДС-а обожавају, и о којем тако радо причају, остао у њиховим рукама, и у рукама њихових најбољих пријатеља тајкуна, са којима свакодневно и данас сарађују, и међусобно се финансирају. 

Колико су демократе биле добре по Србију и њене грађане најбоље се види и по томе што држава ни дан данас не може да се оправи од њиховог "рада" и "радног искуства", и што, због њихове катастрофалне политике, држава мора и данас да враћа све дугове које су оставили грађанима.

Циљ Српске напредне странке је да се врате сви људи који су због пљачкашке и буразерске политике демократа морали да оду из државе да би прехранили породице, и да зауставимо пропадање Србије, што, поштеним и одговорним односом према јавним финансијама, свакодневно и показујемо.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА