Саопштења

Орлић: Дивљачка реакција тајкунско - мафијашког картела из бившег режима

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 24.08.2021.

 

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Дивљачка реакција тајкунско - мафијашког картела из бившег режима, данас сабијеног у приватну фирму Драгана Ђиласа, која се лажно представља као политичка странка, нема много везе ни са Бјелогрлићем, ни са Антонијевићем. Она се тиче њих самих, опсесивне мржње према Александру Вучићу, којом се те жуте хијене хране и коју дишу, самог зла које из тих хуља неконтролисано куља и кипи на све стране.

Запенила је тајкунска братија да салву увреда испали на председника државе, због подсећања на случај Борка Стефановића, који јесте примио мање удараца од Предрага Антонијевића. И ког јесте спасао полицајац, човек ком је управо ова држава дала задатак да заштити сваког ко је угрожен. И подвукао је, притом, Александар Вучић: нити један ударац није дозвољен, никоме, јер је и један - недопустиво и превише. Па је тиме заслужио да га ђиласовска руља назове "лудим", "бескрупулозним", његове речи "равним фашизму"? Јасно је и зашто. Јер за њих пребијање, па чак и убијање, није неприхватљиво - ако се дешава другима. Ако је намењено онима које руља ђиласовска прогласи за своје непријатеље - онда им је то сасвим у реду. И на томе се честита, уз жеље "да се руке позлате".

За њих је свако ко физички угрози људска бића, претходно од тајкунско - мафијашке хорде етикетирана као дозвољене мете, истог тренутка херој. И штите га од измишљене „кампање линча“, заправо штитећи - себе. Свој наказни поглед на свет, ком јавно шаљу поруке: овако треба са Вучићем и свим његовима. Са његовом децом и другим члановима породице - на првом месту. „Један метак решава све“.

Док поносно машу вешалима, моторним тестерама, јавно поручују: "стиже реваншизам, бирајте бандеру на којој ћете да висите"! То су њихове једине поруке, годинама већ. И њих су нам саопштавали у небројеним нападима насиља и безумља, у којима су људима ломили кости, разбијали главе, уништавали све пред собом - од зграде Председништва до Народне скупштине. Ето, то они бране, заправо. Своју умишљену привилегију да они пресуђују, они одређују ко има право на живот, а ко заслужује да буде згажен.

И јасно је, једино монструозно у овој причи су - они сами. Једино равно фашизму је - њихово деловање. Не само данашње, већ вишегодишње. И ко је луд, а ко бескрупулозан, питање је за њих и њихове гуруе који се често, након претњи убиством Александру Вучићу, позивају пред судом на неурачунљивост. То је питање њихових огледала.

И најмање има везе са глумцем и редитељем, јер нико од њих није у овој земљи призивао грађански рат кроз "украјински сценарио". Ту мржњу и тај фашизам показао је Ђиласов заменик Борко Стефановић. Као што нико од њих није тражио да се српски народ прогласи геноцидним. Ту мржњу и тај фашизам показала је Ђиласова упосленица Мариника Тепић. Зато не покушавајте да своје намере и сопствено, прљаво, покварено и од мржње наказно лице - сакријете иза било кога. Чита вас Србија као отворену књигу, код ње не вреди да глуматате жртве док другима одузимате право чак и да дишу. Овај вас народ види онаквим какви сте заправо: обични грабљиви зликовци. И зато са вама овај народ не жели да има ништа заједничко. А Александра Вучића, човека који је главна мета и ваших прљавих „саопштења“ и свих ваших претњи и вашег злочиначког деловања - подржава безрезервно, јер зна да је он фашистима и мафијашима непробојна баријера да зајашу и опустоше Србију.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА