Саопштења

Орлић: Ђилас се нада повратку на власт без избора

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 20.02.2021.

 

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Жути тајкун Драган Ђилас и остатак тајкунско - лоповског картела из бившег режима и даље се надају повратку на власт без избора. На овај или онај начин, уценом или уличним насиљем, тек демократија и избори њих не занимају, јер за штеточине и лопове не гласа нико.

Њихови захтеви да без избора добију министарства, да уређују медије и шефују по јавним предузећима, имају своје име - а то сасвим сигурно није демократија. Баш као ни њихове претње, да ће у супротном да поново посегну за уличним насиљем, разбијањем и паљењем институција, пребијањем новинара, полицајаца и народних посланика. То се зове фашизам, и за то поштен народ у овој земљи једноставно није. А тај народ види све.

Баш као што тај исти народ памти јако добро како су га којекакви Ђиласи и њихови сатрапи пљачкали и унесрећили, уништили му демократију и заробили медије, а сами се бесомучно обогатили. И зато им народ не дозвољава да наставе своју безочну пљачку, коју би још да наплате туђим главама, да приде још и униште све што је у Србији изграђено.

Александар Вучић, који је непробојна баријера за повратак тајкуна и лопова, има зато плебисцитарну подршку народа. Чврсту и сложну. Поштена Србија пред уценама и насиљем не узмиче ни корак, то нека свима буде јасно.

 

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА