Саопштења

Орлић: Ђиласови трагови заувек ће смрдети нечовештвом

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 16.11.2020.

 

Владимир Орлић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Жути тајкун Драган Ђилас, по тврдњама његових најближих сарадника, а и по непосредном искуству које Србија има са тим човеком - лоповчина по вокацији, чија је животна мисија да се богати на рачун народа, обичан разбојник који је кроз политику згрнуо 619 милиона евра, дао је себи за право да данас напада лекаре. Да он, који је увек гледао само шта може од других да отме, суди људима који спашавају туђе животе дајући целог себе, свакога дана.

И од кога је - много је. Нико није ни очекивао да ће Драган Ђилас покушати макар да израчуна колико је само гама ножева могло да се купи за 619 милиона евра, колико је усмерио ка својим фирмама у време кад је био на власти. колико је могло да се купи газе, конца, било чега што је недостајало за основно лечење људима у време када је лоповско жуто предузеће, са све Ђиласом у првим редовима, било на власти. Познато је да њега за народ никада није било брига, да га та питања не занимају. Било им је увек важно само да има довољно за њихов картел, њихове пријатеље и најближе сараднике у криминалним клановима, међу дилерима и осталим бандитима. Али да се он, такав какав је, данас обрушава на лекаре, људе који се даноноћно боре да нам Србија преживи - превазилази већ сваку меру стрпљења пристојног света, решеног да на дрипачко понашање у ово тешко време не одговара.

Иза сваког човека остаје неки траг. Иза Драгана Ђиласа и њему сличних остају бешчашће, лоповлук и срамота, вечити жиг да су у време када је народу било најтеже радили све што могу да држави буде што горе. Не либећи се притом ни да се лешинарски обруше и на истинске хероје, људе неупоредиво часније, поштеније и боље од тајкунско - лоповске феле, из које су којекакви Ђиласи измилели тражећи себи неки пут до власти и прилике за нову пљачку. И траг им се јасно види. Ти, његови и њихови, трагови - заувек ће смрдети нечовештвом.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА