Саопштења

Орлић: Пајаци из бившег режима опет показали своје незнање

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 31.05.2022.

 

Владимир Орлић

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

 

У дану када Александар Вучић, убедљивом и неприкосновеном вољом народа, након историјске победе и рекордне подршке на изборима, полаже по други пут заклетву као председник Србије – пајаци из бившег режима су показали шта од њих једино може да се очекује у наредном сазиву Скупштине. Незнање, глупост, простаклук и лицемерје – баш као и до сада. Баш као и увек.

Знају они јако добро да никакав "нови сазив" Скупштине не постоји, док се не заврше изборне радње. А оне нису завршене још увек управо зато што су током међупартијског дијалога они сами тражили да се мењају изборни закони, да се управо њима омогуће дужи рокови за жалбе, приговори, додатне инстанце. И добили су то што су лично тражили пред ЕП, а што су њихови сарадници тражили и у дијалогу без ЕП – у Народној скупштини и директним разговорима са председником Александром Вучићем. На те директне разговоре нису смели да дођу, јер нису имали петље да у очи погледају председника Србије, управо ове бедне кукавице и лицемери који лаж и глупости просипају данас, намерени да овај дан покваре. Уместо што се размећу својим незнањем, нека бар закон прочитају. И нека се не заносе: не могу такви да покваре - ништа.

Јер, вољом народа, од тог политичког и људског шкарта не зависи више баш ништа. Нити ће, икада више. Њихов је крајњи домет да, баш као што данас раде, дрипачки добацују са супротне стране улице и простачки вређају народне посланице, показујући тиме своје право лице, као и лице оних који су их, такве, на изборне листе ставили. Србија наставља да се бори за своју будућност, предвођена председником иза ког сложно стоји, лидером политике мира, стабилности, слободе и суверености, заштите државних и народних интереса на сваком месту. А та будућност, баш као ни та Србија, са испразним незналицама, бахатим простацима и лицемерним штеточинама из бившег режима одавно нема – баш ништа заједничко.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА