Саопштења

Пантић Пиља: Невероватно колику количину лажи изговори тајкун Ђилас

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 03.12.2021.

 

Биљана Пантић Пиља

чланица Председништва Српске напредне странке

 

Просто је невероватно колику количину лажи може да изговори тајкун Драган Ђилас. Човек који мисли да је све на продају као што су на продају његови упосленици, прва међу њима Мариника Тепић.

Драган Ђилас, који се обогатио на терет грађана Србије, тако што је пунио своје џепове и отварао рачуне широм света, говори о стању у Србији. Заборавио је да спомене своје круцијалне пројекте на којима се обогатио и пустоши коју је за собом оставио.

У протестима у којима учествује и које финансира Драган Ђилас нема ничег мирног нити га интересује животна средина. Сетимо се само како су пре само годину дана палили Народну скупштину и лупали по Београду имовину грађана. Али шта и очекивати од Ђиласа који је тукао трудну жену, зар треба од њега очекивати да не хушка грађане једне против других.

Драган Ђилас је поново покушао да обмане јавност изговарајући најгоре лажи на својој приватној телевизији. На истој оној телевизији где се величају насилници који су извршили кривично дело и где се напада породица председника Александра Вучића. Али то је ваљда облик демократије. Кад имаш новац, купиш телевизију и иста ти служи да лажеш, претиш и измишљаш разне афере.

Ближи се 03. април па ћемо да видимо и чујемо глас грађана Србије а не лажна истраживања жутог тајкуна.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА