Саопштења

Петковић: Ђиласов потрчко Млађан Ђорђевић кумовао измештању преговора о КиМ из УН у ЕУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 28.02.2020.

 

Петар Петковић

члан Главног одбора Српске напредне странкеСамо највећи лицемер и лажов какав је Ђиласов потрчко Млађан Ђорђевић може да председника Србије Александра Вучића оптужи за неискрене и непатриотске намере када је реч о Косову и Метохији, јер је управо Ђорђевић, као некадашња сива еминенција у администрацији Бориса Тадића, кумовао низу споразума којима су Срби из наше јужне покрајине практично разграничени од Срба у централној Србији.

Нису само административни прелази и цариници самопроглашеног Косова на Јарињу и Брњаку легат Ђорђевића и његових партијских пријатеља, већ је то и споразум о признавању диплома којим није обухваћен Приштински универзитет са привременим седиштем у Косовској Митровици, и још многи други по наш народ и државу штетни споразуми.

Подсетићу Ђорђевића и на измештање преговора о Косову и Метохији из Уједињених нација у Европску унију, довођење Еулекса, потврду легалности самопроглашења независности Косова коју је Међународни суд правде дао управо кривицом дружине чији је члан он био.

Али о свој подлости Ђорђевићевих и Ђиласових намера најбоље сведочи то што своје лажљиве теорије о српском одустајању од Косова и Метохије покушава да пласира у руској јавности, како би створио конфузију и издејствовао престанак подршке званичне Москве нашој борби за заштиту државних и националних интереса.

Нема већег штеточине од онога ко покушава да Србију посвађа са највећим и најискренијим пријатељима.

Када следећи пут сам себи буде постављао питања и давао одговоре на њих, нека Ђорђевић одговори и на питање колико је држава признало самопроглашену независност Косова у време док је он био на власти, а колико је држава отпризнало у време док је председник Вучић на власти.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка