Саопштења

Петковић: Рада Трајковић спремна је да прода сопствени народ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 09.05.2022.

 

др Петар Петковић

члан Председништва Српске напредне странке

 

Осведочена србомрзитељка Рада Трајковић која је за наклоност својих ментора и шаку албанских гласова спремна да прода сопствени народ, данас је најбезочније слагала и напала председника Александра Вучића, директно се стављајући у службу власти у Приштини.

Без иједне једине чињенице, као да су јој поруке диктирали Аљбин Курти и Вјоса Османи лично, жетон Рада са Савског венца оптужила је председника Вучића за све оно што су њене газде Ђилас, Тадић и Јеремић по питању Косова и Метохије чиниле годинама.  Кренимо редом.

Брутална је лаж да је Вучић са било ким и било коме обећао чланство такозваног Косова у Савету Европе и то као директни учесник и сведок разговора у Берлину могу да посведочим. Томе у прилог сведочи и чињеница да је председник Србије и пред немачким канцеларом Олафом Шолцом у сред Берлина недвосмислено поручио да је за Београд чланство такозваног Косова у тој међународној организацији недопустиво и да би изазвало снажну реакцију наше земље. То што жетон Рада прижељкује такав сценарио за рачун својих ментора из Приштине, њен је проблем.

Безочна је неистина да је Србија било шта предала такозваном Косову, јер управо су то годинама раније радили њени ментори Ђилас,Тадић и Јеремић, док се за разлику од њих, Вучић лавовски бори за интересе српског народа на Косову и Метохији због чега и има подршку 90 одсто Срба у покрајини. Управо су њене газде испоручиле независност такозваног Косова на тацни Приштини, а у њихово време такозвано Косово признало је више од 100 земаља света, док је за време Александра Вучића 18 држава повукло признање.

И на крају, нек је буде срамота да у време када Приштина подиже оптужнице против највиђенијих Срба на Косову и Метохији, Рада напада Српску листу која је стуб останка и опстанка српског народа у покрајини и која ужива неподељену подршку нашег народа на Косову и Метохији, док она која живи на Савском венцу нема никакву подршку Срба. На свим изборима на којима је Рада учествовала била је на нивоу статистичке грешке.

Маске су пале. Јасно је за кога ради Рада Трајковић, биће јој Курти захвалан чим се врати са турнеје по САД.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА