Саопштења

Петковић: Тајкунски режим би са Врачара да брани KиМ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 20.09.2022.

 

др Петар Петковић

директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Републике Србије и члан Председништва Српске напредне странке

 

Тајкунски режим Драгана Ђиласа чији је експонент нико други до Бранко Миљуш непролазна је брука и срамота свих пристојних грађана Србије, посебно Срба са Kосова и Метохије!

Њихово накарадно и скандалозно руковођење Србијом, коју су довели до руба егзистенције, грађани Србије памте као највећу политичку пошаст, због чега су их и послали на сметлиште политичког живота.

Њихови данашњи напади на председника Александра Вучића и Српску листу само су јалови покушај да скрену пажњу народа са своје безидејне политике, у којој је пожељно позивати на ликвидацију сина и брата председника државе, али није дозвољено аргументовано суочити бивши режим са свим непочинствима и злоделима. Зато им и смета Српска листа, коју нападају по узору на Kуртија, јер представља бедем одбране српских националних интереса и нема сумње да би радије инсталирали Приштини лојалне Србе, али им то никада неће поћи за руком.

Због чега наречени Миљуш и његове газде Ђилас, Тадић, Јеремић нису своја "решења" спроводили док су били на власти, него сада просипају накнадну памет, а тада су на тацни Приштини предавали независно "Kосово"? 

Kада су Вучићу и држави Србији оставили ужасно тешку ситуацију на KиМ и сужен маневарски постор, сада би с Врачара да бране Kосово и Метохију.

Цела нација је у Скупштини могла да види како опозиција брани нашу јужну покрајину - безидејно и искључиво зарад промоције и политичког профита.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА