Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 04.12.2012.

Познато нам је да је Јовановић младост провео и каријеру градио башкарећи се у Шилеровој улици, а да је сада ништа друго него пропали политичар, додуше са вилама, фабрикама и џиповима.

Исти тај Чедомир Јовановић у својим налетима „мудрости" још се није пред грађанима недвосмислено изјаснио шта за њега значе Косово и територијални интегритет Србије. Он је једини човек у Србији који, ем налази оправдање за срамотне и антисрпске одлуке Хашког трибунала, ем из њих црпи снагу за скупљање дневнополитичких поенчића.

Српски напредњаци се питају ко је Чедомир Јовановић да позива на грађење институција и држи лекцију о европејству и правним реформама, када сви знамо да је он персонификација мафијашко-тајкунско-политичких спрега.

Српска напредна странка даје пуну подршку члану Председништва СНС и министру правде Николи Селаковићу, захваљујући чијем знању и преданости је Србија први пут добила похвале од Европске комисије за реформу правосуђа, а то је тек почетак промена које ће Српска напредна странка донети грађанима Србије.

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ