Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 10.12.2012.

Намера Драгана Ђиласа, Соње Бисерко и осталих невладиних душебрижника сасвим је јасна, а огледа се у одлучном нападу на борбу против корупције коју је бескомпромисно повео Александар Вучић. Они су данас на најсрамнији начин уједињени против права, против правде и против Србије.

Срамотно је и гротескно што Драган Ђилас присуствује отварању библиотеке у Кући људских права, човек који је погазио све правне норме да би се дочепао милионског богатства и завукао руку у џеп свим грађанима Србије.
Овај неприродни савез Драгана Ђиласа и наводних бораца за људска права има за једини циљ да оспори покренуту борбу против корупције, која очигледно „жуља“ оне који су се окористили својим привилегованим положајем.
Зашто не чусмо од невладиног сектора критику на рачун Драган Ђиласа који је на тако „моралан“ начин закупио четвртину рекламног простора у јавном сервису Србије, који је, захваљујући својим силним агенцијама, на најбескрупулознији начин изигравао закон све ове године, купујући виле, станове, лимузине, и скривеним власништвом над медијима утицао на најнепосреднији начин на искривљивање стварног стања у Србији?
Срамота је да Драган Ђилас или било ко из Демократке странке говори о контроли тајних служби, јер су управо они имали контролу над свим службама, а нису решили ниједну једину корупционашку аферу. А како би и решили када су управо они учесници највећих корупционашких афера?

Српска напредна странка поставља питање и какве везе има Демократска странка са заштитиом људских права, кад све ове године није извела ниједу акцију против корупције? Потпуно је јасно да остаци бившег режима покушавају преварама и лажима да врате снагу и моћ коју су имали.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ